Välkomna till bloggen här på Balance Living

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Mitt namn är Åsa Kroon och det är jag som driver Balance Living. Jag har utbildat mig till återhämtningsterapeut och med ett godkänt examensarbete kan jag äntligen titulera mig som diplomerad återhämtningsterapeut. Jag tar emot människor i enskilda klientsamtal för att hjälpa till med återhämtningen från utmattning, utbrändhet eller stressrelaterad ohälsa, för att komma vidare och uppnå ett bättre och balanserat välmående.

Arbetet med hemsidan och mina sociala medier är nu i full gång och även bloggen. Här på bloggen kommer ni kunna läsa om olika tips & tricks, recept med fokus på antiinflammatorisk kost och mycket mer. Jag hoppas ni är lika taggade på denna fantastiska resa som jag är och om du har några frågor eller vill boka ett samtal med mig kan du ringa eller sms mig eller fylla i kontakt formuläret här.

Lämna ett svar